EM Labels voor alle EM-systemen

  • EM LABELS

    VOOR ALLE EM-SYSTEMEN

Tagit SA is een multinationaal bedrijf met het hoofdkantoor in Zwitserland en productiefaciliteiten in Tsjechië.

BeSuRe Nederland is in Nederland exclusief distributeur van Tagit systemen en labels.

Tagit ontwikkelde en beheerst de technologie van labelproductie van grondstoffen tot afgewerkt product. Het gehele productieproces wordt in eigen huis uitgevoerd – vanaf het gieten van het metaal tot het afdrukken van een klantlogo op een gewenst label.
Standaardlabels tussen 32 en 63 mm zijn het populairst voor de detailhandel

Er zijn momenteel meer dan 300 soorten labels: ze zijn allemaal het resultaat van verschillende behoeften van verschillende klanten.

Wij produceren EM-labels voor alle mogelijke soorten EM-systemen, waaronder: Checkpoint / Meto, 3M, Old Sensormatic, J en P-systemen, Gateway, Certus, Dialoc en anderen..

DUAL LABELS

Speciale duale EM-technologielabels voor gebruik bij winkelketens die zowel Barkhausen & Harmonic (Meto) EM Systemen hebben en labels willen aanbrengen via het DC of bij de fabrikant van het te beveiligen artikel. De labels bevatten zowel een Harmonic H-Strip als een Barkhausen B-Strip.

TWIN LABELS

Labels met 2 parallelle Barkhausen B-Strips die worden gebruikt om detectie te verbeteren bij moeilijke omgevingsfactoren of wanneer een bredere doorgang tussen antennes vereist is.

POWER LABELS

Een korter labelmet meer detectiekracht, dat net zo goed presteert als een langer label, waardoor u kleinere producten met een uitstekende detectie kunt beveiligen.

PRIJSTANG LABELS

Deze labels zijn ontworpen om te worden aangebracht met prijstangen van verschillende merken, zodat u snel en tegelijkertijd de labels zowel voor beveiliging als beprijzing kunt toepassen.

EASY WRAPS

Speciale labels die zijn ontworpen om kleine cilindrische producten te beveiligen, zoals mascarapotloden, pennen, cosmetische borstels, enz. De etiketten zijn rond het artikel te wikkelen en zijn moeilijk snel te verwijderen.

TAIL TAGS

Traditionele labels voor bibliotheekboeken, ontworpen om te worden ingevoegd in het midden of de rug van het boek, waardoor ze moeilijk te vinden en te verwijderen zijn. Ze kunnen worden gedeactiveerd en gereactiveerd voor het uitcheck- en incheckproces in bibliotheken en zijn er in verschillende lengtes.

CD / DVD LABELS

Speciaal label ontworpen om CD’s / DVD’s voor muziek, games en video’s te beveiligen met hoge detectieniveaus.

FOOD LABELS

Labels die zijn ontworpen om gebruikt te worden op alle soorten weegschaalprinters, zonder de afdrukkwaliteit te beïnvloeden om vers en bevroren vlees, vis en kaas te beschermen.

PUSH-IN LABELS

Labels van hard plastic die zijn ontworpen om door een cellofaanverpakking in een artikel te worden gestoken, waardoor ze moeilijk te vinden en te verwijderen zijn.

VEELGESTELDE VRAGEN

Ja, in de Barkhausen-mode kunnen ze  effectiever detecteren dan andere systemen omdat de frequentie waarop ze werken anders is. Beveiligde producten worden met de TAGIT 3D Systemen ook in rooftassen gedetecteerd.

Tagit EM-labels zijn compatible met alle andere EM-systemen, met uitzondering van Meto-systemen, waarvoor speciale Tagit-labels nodig zijn om te detecteren. Voor klanten die zowel Meto- en andere EM-systemen op hun plaats hebben en die op hun distributiecentrum DC willen labelen of bij de fabrikant zijn speciale dual-technologielabels beschikbaar die op beide soorten systemen werken.

BeSuRe Nederland levert standaard ook de METO-uitvoering voor alle klanten met Checkpoint Systems / METO systemen. 

Tagit 3D Systemen en labels kunnen op alle metalen objecten detecteren met als enige uitzondering metaal dat is gemagnetiseerd.

Om detectie te maximaliseren geldt: hoe langer het label, hoe beter de detectie! Daarom zou u over het algemeen langere labels moeten toepassen op producten waarop deze passen (het merendeel van uw assortiment) en kortere labels uitsluitend op producten waar de langere niet op passen.. Als de detectie van kleinere producten nog verder moet worden verbeterd, kunt u ook speciale hoogwaardige labels aanbrengen, zoals twin- en powerlabels om de prestaties te verbeteren.

De enige producten die niet kunnen worden beveiligd, zijn die met magnetische eigenschappen. Dit maakt het Tagit 3D-systeem het meest veelzijdig op de markt.

Sommige airconditioners, computers, speciale lampen en METO EM-systemen die dicht bij het Tagit 3D-systeem staan. Dit is overigens hetzelfde voor de meeste EAS-systemen.

Idealiter zou je de omgevingsfactoren willen verbeteren. Maar als dit niet mogelijk is, is het belangrijkste voordeel van het TAGIT 3D-systeem dat je door een Master-Master- of Turbo-configuratie met sensoren te gebruiken de mogelijkheid hebt het systeem te tunen en op te waarderen om de prestaties te maximaliseren.

Tagit 3D EM-systemen hebben de mogelijkheid om labels met een doorgangsbreedte van 1,3 m te detecteren.

De detectie kan worden gemaximaliseerd door een master-masterconfiguratie te gebruiken, soms met Turbo en sensoren, door langere labels te gebruiken of door speciale hoogwaardige labels te gebruiken.

SYSTEMEN

Rooftas detectie - Artikelbeveiliging - Winkelbeveiliging - Productbeveiliging - Detectiepoortjes

ACCESOIRES

Rooftas detectie - Artikelbeveiliging - Winkelbeveiliging - Productbeveiliging - Detectiepoortjes

SYSTEMEN

Rooftas detectie - Artikelbeveiliging - Winkelbeveiliging - Productbeveiliging - Detectiepoortjes