Artikelbeveiliging AM

Akoesto Magnetisch 58 KHz

DEXILON Solaris AM G10V

ROBUUST
&
ELEGANT

Dexilon - Automation - Spanje - AM - Akoesto Magnetisch - Artikelbeveiliging - Winkelbeveiliging - Productbeveiliging - Acousto Magnetisch - Akoesto Magnetisch - Solaris - Optical - Antares - Cinema - Blade - Omnia

BeSuRe Nederland is in Nederland partner van Dexilon Automation. Dit past in ons beleid om onze afnemers kwalitatief hoogwaardige producten aan te bieden.

Dexilon Automation is een toonaangevend marktleider op het gebied van AM-systemen. Haar technologie wordt ook door veel andere fabrikanten gebruikt.

Al meer dan 15 jaar loopt Dexilon voorop in innovatie in de EAS-industrie. Hun ontwerpen zijn altijd gebaseerd op de allernieuwste elektronica-technologie en zijn pioniers in de ontwikkeling van functies zoals de groene modus, tagherkenning, internetconnectiviteit en andere.

Zij  maken meer dan alleen duurzame, hoogwaardige producten. Onze klanten profiteren van toonaangevende diensten, waaronder aangepaste EAS-ontwerpen, apparatuurafmetingen en behoeftenanalyse en service en ondersteuning.

Onze technici streven er voortdurend naar om de efficiëntie van Dexilon-systemen te verbeteren van ontwikkeling tot implementatie, we zijn er om u te helpen de systemen zo perfect mogelijk operationeel te maken.

Alvorens wij tot installatie overgaan verrichten wij altijd gratis een installatie-onderzoek. Wij onderzoeken dan samen met u hoe en op welke wijze de installatie uitgevoerd kan worden.

Akoesto Magnetische (AM) systemen kenmerken zich door:

 • brede detectiedoorgangen
 • labels die op metaal of op metallic verpakkingen gedetecteerd worden

Wij leveren onder andere aan:

Wij leveren onder ander aan:

 • Artikelbeveiliging - Productbeveiliging - Winkelbeveiliging - detectiepoortjes - akoesto magnetisch - AM - Dexilon Solaris Clear - G10V

  Dexilon - Solaris - AM - g10V - Artikelbeveiliging - winkelbeveiliging - productbeveiliging - beveiligingslabels

DEXILON Solaris Panel AM G10VDexilon - Solaris - AM - g10V - Artikelbeveiliging - winkelbeveiliging - productbeveiliging - beveiligingslabels

Dexilon Solaris Panel AM G10V detectiepoortjes staan op de slankste voetstukken op de markt.

Hun robuuste en moderne ontwerp combineert de kracht van Solaris met de helderheid en esthetische superieure uitstraling van de gebruikt acrylmaterialen. Tegelijkertijd kunt u kunt u er eenvoudig reclamepanelen inschuiven waardoor u nieuwe klanten kunt aantrekken en uw verkoop kunt stimuleren.

De Dexilon Solaris bevat verschillende geavanceerde functies zoals:

  • Jammer alarm, om zelfs de meest professionele dieven te detecteren.
  • Near-tag alarm, om beveiligde producten te detecteren die te dichtbij in de buurt van het systeem zijn geplaatst.
  • Groene modus, om energie te besparen tijdens werkuren

Upgrade Dexilon Solaris eenvoudig met:

  • Bi-directionele klantenteller, om bezoekersaantallen te meten
  • Rooftasdetectie, om discreet professionele winkeldieven te detecteren die gebruik maken van geprepareerde tassen
  • Magneetdetectie, om meegebrachte ontkoppelaars/magneten te detecteren
  • Internet acces, om de servicekosten te verlagen
  • Stil alarm, door met behulp van pagers (of mobiele telefoons met een app) alarmen discreet te communiceren met uw medewerkers.

Deactivatie van soft tags en ontkoppelen van hard tags

Deactivatie van de papieren labels doet u met een AM-deactivator. Dit is een plaat die op of onder de toonbank wordt aangebracht en een elektronisch signaal uitzendt dat ervoor zorgt dat het label niet langer actief is.

De harde labels (hard tags) worden ontkoppeld met speciale ontkoppelaars (detachers). Deze kunnen zowel mechanisch als elektronisch zijn.

Compatibiliteit met andere AM-systemen

Het systeem is compatible met systemen en beveiligingslabels van Sensormatic,  Gateway, Resatec, Crosspoint (EAS Benelux)  en andere AM-systemen 58 KHz

DEXILON Solaris Clear AM G10VDexilon - Solaris - AM - g10V - Artikelbeveiliging - winkelbeveiliging - productbeveiliging - beveiligingslabels

Dexilon Solaris Clear AM G10V detectiepoortjes staan op de slankste voetstukken op de markt.

Het glasheldere transparante plexiglas paneel kan worden voorzien van een bedrukking waardoor uw systeem een bijdrage levert aan de uitstraling van uw winkel intererieur en daarmee uw verkoop kunt stimuleren. Verder is de Dexilon Solarais Clear technisch hetzelfde als de versie met panelen.

Zie ook onze andere AM-antennesystemen