Artikelbeveiliging

Voor elke product, branche een artikelbeveiliging voor ieder budget

Artikelbeveiliging is er in alle soorten en maten. Welk systeem het beste bij uw situatie past is grotendeels afhankelijk van de producten die u in uw winkel wenst te beveiligen.

Om die reden levert BeSuRe Nederland alle drie de systemen die er wereldwijd beschikbaar zijn. Elektro-Magnetisch(EM), Acousto Magnetisch(AM) en Radio Frequent (RF). Op deze wijze hebben wij altijd voor u het systeem dat het beste bij uw situatie past.

Na een persoonlijke inventarisatie bepalen wij samen met u welk systeem voor u het meest geschikt is. En dat doen wij altijd op basis van resultaatgerichtheid. Het is onze doelstelling om u als retailer te helpen uw derving door winkeldiefstal te verminderen en zodoende uw winst en resultaat te verhogen.

Voor al deze systemen leveren wij uiteraard ook de daarbij behorende beveiligingselementen. Of dit nu soft tags (beveiligingsetiketten) of hard tags (de harde labels) zijn. Daarnaast leveren wij ook nog speciale beveiligingselementen als Spiders, Cable Locks en nog vele andere specialiteiten.

   Al onze systemen worden geïnstalleerd en technisch onderhouden door een NCP-erkend installatiebedrijf.ncp_borg