Artikelbeveiliging AM

Akoesto Magnetisch 58 KHz

AKOESTO MAGNETISCHE ARTIKELBEVEILIGING

BeSuRe Nederland importeert haar eigen AM-systemen en installeert deze zelf, of laat dit doen door een installatiebureau dat door BeSuRe Nederland zelf is opgeleid.

De systemen voldoen aan alle Europese normen en veiligheidskeurmerken.

Alvorens wij tot installatie overgaan verrichten wij altijd gratis een installatie-onderzoek. Wij onderzoeken dan samen met u hoe en op welke wijze de installatie uitgevoerd kan worden.

Media- & Advertsing panels

De uitstraling van het product vinden wij ook uitermate belangrijk. Vandaar dat u bij ons uw antenne altijd kan aanpassen aan uw huisstijl. Dit kan bijvoorbeeld door het beplakken van de antennes of het beletteren daarvan. Voor de meeste systemen leveren wij daarom standaard zogenaamde media panels (advertising panels). Op deze wijze past uw artikelbeveiliging naadloos aan in uw winkelinterieur.

Dexilon - Automation - Spanje - AM - Akoesto Magnetisch - Artikelbeveiliging - Winkelbeveiliging - Productbeveiliging - Acousto Magnetisch - Akoesto Magnetisch - Solaris - Optical - Antares - Cinema - Blade - Omnia

BeSuRe Nederland is in Nederland partner van Dexilon Automation. Dit past in ons beleid om onze afnemers kwalitatief hoogwaardige producten aan te bieden.

Dexilon Automation is een toonaangevend marktleider op het gebied van AM-systemen. Haar technologie wordt ook door veel andere fabrikanten gebruikt.

Al meer dan 15 jaar loopt Dexilon voorop in innovatie in de EAS-industrie. Hun ontwerpen zijn altijd gebaseerd op de allernieuwste elektronica-technologie en zijn pioniers in de ontwikkeling van functies zoals de groene modus, tagherkenning, internetconnectiviteit en andere.

Zij  maken meer dan alleen duurzame, hoogwaardige producten. Onze klanten profiteren van toonaangevende diensten, waaronder aangepaste EAS-ontwerpen, apparatuurafmetingen en behoeftenanalyse en service en ondersteuning.

Onze technici streven er voortdurend naar om de efficiëntie van Dexilon-systemen te verbeteren van ontwikkeling tot implementatie, we zijn er om u te helpen de systemen zo perfect mogelijk operationeel te maken.

Alvorens wij tot installatie overgaan verrichten wij altijd gratis een installatie-onderzoek. Wij onderzoeken dan samen met u hoe en op welke wijze de installatie uitgevoerd kan worden.

Akoesto Magnetische (AM) systemen kenmerken zich door:

  • brede detectiedoorgangen
  • labels die op metaal of op metallic verpakkingen gedetecteerd worden

Wij leveren onder ander aan:

Akoesto Magnetische (AM) artikelbeveiliging – Voor brede doorgangen en beveiliging van metalen en metallic producten.

De AM-technologie werkt op een veel lagere frequentie dan de RF-systemen. (58KHz i.p.v. 8,2MHz). De technologie van de labels is vergelijkbaar met EM. De beveiligingslabels zijn opgebouwd uit twee strips:

  • magnetostrictieve ferromagnetische strip
  • magnetisch metalen strip

De antennes van deze systemen zenden periodieke signalen uit van 58kHz, gelijk aan het de frequentie van de magnetostrictieve strip. Hierdoor wordt deze strip bij het passeren van de antennes in trilling gebracht hetgeen resulteert in een verandering in het magnetische veld. De antenne geeft bij de juiste freqentie en trilling vervolgens een audio- en/of visueel alarm.

De labels zijn wel dikker in vergelijking met EM- en RF-beveiligingsetiketten.  Ze zijn echter relatief goedkoop maar hebben een betere detectie en veroorzaken eigenlijk nooit een alarm dan door een AM-beveiligingslabel.

Ideaal voor o.a.:

  • grotere modewinkels
  • drogisterijen en cosmetica winkels
  • bouwmarkten
  • elektronica winkels
  • optiek winkels
  • apotheken

Deactivatie van soft tags en ontkoppelen van hard tags

Deactivatie van de papieren labels wordt bewerkstelligd door een AM-deactivator. Dit is een plaat die op of onder de toonbank wordt aangebracht en een elektronisch signaal uitzendt dat ervoor zorgt dat het label niet langer actief is.

De harde labels (hard tags) worden ontkoppeld met speciale ontkoppelaars (detachers). Deze kunnen zowel mechanisch als elektronisch zijn.

Aanpasbaar aan uw huisstijl en winkelinterieur

U heeft altijd de keuze uit verschillende standaard kleuren van de panelen in uw antenne. Indien u een uitvoering heeft met glashelder plexiglas advertising panel (media panel) kunt u de systemen perfect inpassen in uw winkelinterieur waardoor deze mét of zónder bedrukking bijdraagt aan uw complete winkeluitstraling. Wij verzorgen uiteraard dat alles compleet voor u verzorgd wordt. Ook het eventueel verzorgen van het ontwerp voor de bedrukking of beplakking kunt u aan ons overlaten.

Compatibiliteit met andere AM-systemen

Het systeem is compatible met systemen en beveiligingslabels van Sensormatic,  Gateway, Crosspoint (EAS Benelux)  en andere AM-systemen 58 KHz

Ons assortiment AM-systemen