Artikelbeveiliging AM

Akoesto Magnetisch 58 KHz

AKOESTO MAGNETISCHE ARTIKELBEVEILIGING

BeSuRe Nederland importeert haar eigen AM-systemen en installeert deze zelf, of laat dit doen door een installatiebureau dat door BeSuRe Nederland zelf is opgeleid.

De systemen voldoen aan alle Europese normen en veiligheidskeurmerken.

Alvorens wij tot installatie overgaan verrichten wij altijd gratis een installatie-onderzoek. Wij onderzoeken dan samen met u hoe en op welke wijze de installatie uitgevoerd kan worden.

Media- & Advertising panels

De uitstraling van het product vinden wij ook uitermate belangrijk. Vandaar dat u bij ons uw antenne altijd kan aanpassen aan uw huisstijl. Dit kan bijvoorbeeld door het beplakken van de antennes of het beletteren daarvan. Voor de meeste systemen leveren wij daarom standaard zogenaamde media panels (advertising panels). Op deze wijze past uw artikelbeveiliging naadloos aan in uw winkelinterieur.

Wij leveren onder ander aan:

Akoesto Magnetische (AM) artikelbeveiliging – Voor brede doorgangen en beveiliging van metalen en metallic producten.

De AM-technologie werkt op een veel lagere frequentie dan de RF-systemen. (58KHz i.p.v. 8,2MHz). De technologie van de labels is vergelijkbaar met EM. De beveiligingslabels zijn opgebouwd uit twee strips:

  • magnetostrictieve ferromagnetische strip
  • magnetisch metalen strip

De antennes van deze systemen zenden periodieke signalen uit van 58kHz, gelijk aan het de frequentie van de magnetostrictieve strip. Hierdoor wordt deze strip bij het passeren van de antennes in trilling gebracht hetgeen resulteert in een verandering in het magnetische veld. De antenne geeft bij de juiste freqentie en trilling vervolgens een audio- en/of visueel alarm.

De labels zijn wel dikker in vergelijking met EM- en RF-beveiligingsetiketten.  Ze zijn echter relatief goedkoop maar hebben een betere detectie en veroorzaken eigenlijk nooit een alarm dan door een AM-beveiligingslabel.

Ideaal voor o.a.:

  • grotere modewinkels
  • drogisterijen en cosmetica winkels
  • bouwmarkten
  • elektronica winkels
  • optiek winkels
  • apotheken

Deactivatie van soft tags en ontkoppelen van hard tags

Deactivatie van de papieren labels wordt bewerkstelligd door een AM-deactivator. Dit is een plaat die op of onder de toonbank wordt aangebracht en een elektronisch signaal uitzendt dat ervoor zorgt dat het label niet langer actief is.

De harde labels (hard tags) worden ontkoppeld met speciale ontkoppelaars (detachers). Deze kunnen zowel mechanisch als elektronisch zijn.

Aanpasbaar aan uw huisstijl en winkelinterieur

Met het optionele plexiglas advertising panel (media panel) kunt u de systemen perfect inpassen in uw winkelinterieur waardoor deze bijdraagt aan uw complete winkeluitstraling. Wij verzorgen uiteraard dat alles compleet voor u verzorgd wordt. Ook het verzorgen van het ontwerp kunt u aan ons overlaten.

Compatibiliteit met andere AM-systemen

Het systeem is compatible met systemen en beveiligingslabels van SensormaticGateway, Crosspoint (EAS Benelux)  en andere AM-systemen 58 KHz

Ga naar onze BeSuRe Pharma AM 58 KHz

BeSuRe Pharma AM 58 KHz

Een standaard AM-systeem met uitstekende detectie die, voorzien van het mediapanel (optie), perfect in uw winkelinterieur past. Grote doorgangsbreedtes mogelijk.

Ga naar onze BeSuRe OMNIA Loop AM 58 KHz

BeSuRe OMNIA Loop AM 58 KHz

Discrete artikelbeveiliging geïntegreerd in uw deurstijl of deurpost en in uw vloer. Neemt bijzonder weinig ruimte in en zorgt voor onbelemmerde doorgang in uw entree.