Nieuws & Pers

Nieuws & Pers

Wij leveren onder andere aan:

Wij leveren onder ander aan:

Beauty-X Leiderdorp - Schouten - Winkelhof - Mooi - EM - Elektromagnetisch - discreet - parfum - parfumerie
Beauty-X Leiderdorp - Schouten - Winkelhof - Mooi - EM - Elektromagnetisch - discreet - parfum - parfumerie

Beauty-X Leiderdorp beveiligt met TAGIT Premium Light 3-D EM

Discreet beveiligen van parfumerie-producten

Leiderdorp, 18 maart 2020. 

In winkelcentrum Winkelhof te Leiderdorp is de nieuwste winkel van parfumerieketen Beauty-X geopend.

“Ik wil mijn producten net zo discreet beveiligen als met mijn oude METO-poortjes die ik bij mijn Mooi-parfumerie had.” zegt eigenaar Rob Schouten. “En bovendien vindt ik het belangrijk dat ook al mijn producten in metallic verpakkingen en kleine cosmeticaproducten goed beveiligd kunnen worden.”

Aangezien de oude systemen van METO niet meer verkrijgbaar zijn en BeSuRe Nederland daarvoor in de Benelux het enige nieuwe alternatief biedt was voor Rob Schouten de keuze snel gemaakt. De sterk verbeterde EM-systemen van TAGIT, waarvoor BeSuRe Nederland de exclusieve distributie doet zijn voor ieder parfumerie het meest geschikte systeem voor artikelbeveiliging.

Nog altijd kan gebruik gemaakt worden van kleine, smalle en bijna onzichtbare beveiligingsstrips. Hiermee kunnen zowel kleine (oogpotloden e.d.) als producten die verpakt zijn in een metallic verpakking beveiligd worden. Beveiligde artikelen worden zelfs in rooftassen gedetecteerd!

Deze nieuwe systemen detecteren 3-dimensionaal (dus ook verticaal!) en zijn tegenwoordig bovendien als enige elektromagnetisch artikelbeveiligingssysteem uitgerust met een IoT/WiFi board waardoor service op afstand via internet mogelijk is. Op deze manier kunnen onze klanten in de meeste gevallen snel geholpen worden bij eventuele storingen.

De uitvoering van de antennes is klantspecifiek. Elke antenne wordt speciaal voor de klant voorzien van een speciaal Carbon-folie in verschillende kleuren zodat de systemen perfect in te passen zijn in elk winkelinterieur.