Acousto Magnetisch (AM)

58 KHz

BeSuRe Classico PHARMA AM-Antennesysteem

Brede doorgangen voor alle branches

Voor brede doorgangen tussen de antennes voor bijvoorbeeld modewinkels, kledingzaken. Maar zeker ook voor drogisterijen, apotheken, doe-het-zelf-winkels en andere detailhandel met veel metaalhoudende producten die ook een ruimere doorgang wensen. De BeSuRe Classico PHARMA is een AM-systeem dat uw wensen vervult tegen een zeer aanvaardbare prijs.

Brede doorgangen en tóch een adequate beveiliging voor uw producten.

Voor artikelbeveiliging (winkelbeveiliging) met detectiepoortjes heeft u de keuze uit verschillende systemen voor uw artikelbeveiliging. Daarmee brengt u uw derving door winkeldiefstal efficiënt omlaag.

AM (Acousto Magnetisch)-systemen worden veel gebruikt bij kledingwinkels en modezaken die graag een brede doorgang tussen de antennes wensen. Afhankelijk van de gebruikte hard tag kan een doorgangsbreedte van 260 cm tussen de antennes bereikt worden. Maar ook met de DR-plaketiketten kunt u nog een doorgang van 180cm bereiken (afhankelijk van omgevingsfactoren).

Maar buiten modezaken maken ook veel bouwmarkten, drogisterijen, apothekers en andere branches in de detailhandel die veel producten hebben die metaalhoudend zijn, graag gebruik van het AM-systeem.

Ook dit systeem werkt met een verbruik van minder dan 20W zeer energiezuinig.

De BeSuRe Classico Pharma is het standaardmodel van ons assortiment AM-antennes. De antennes zijn eenvoudig maar robuust uitgevoerd en breed inzetbaar in de meeste winkelsituaties.

De antennes zijn uitsluitend leverbaar in een Duo-uitvoering. Dit omdat u ten alle tijde 2 antennes nodig heeft om een detectieveld te creëren. Uiteraard kunt u ook dit systeem uitbreiden met meerdere antennes indien de breedte uw entree of uitgang daarom vraagt.

Het systeem is compatible met systemen en beveiligingslabels van Sensormatic, Crosspoint/EAS Benelux en Protagt 58 KHz

Het aluminium frame van de antenne is robuust en draagt bij tot een uitstekende bedrijfszekerheid van dit systeem. Het standaard meegeleverde advertentiepaneel draagt bij aan een mogelijke duale functie van het systeem in de winkel: beveiliging én marketing. Bovendien draagt het advertentiepaneel bij aan een langere levensduur van de antenne omdat klimpartijen van kinderen in de antenne hiermee worden voorkomen.

Uw uitgebreide informatie en offerte kunt u aanvragen via het contactformulier. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Specificaties

 • Elektronica board

  PCB-board

 • Synchronisatie

  Softwarematig gesynchroniseerd

 • Materiaal

  Aluminium en plexiglas advertentiepaneel

 • Detectiemethode

  Akoestisch Magnetisch (AM) 58 MHz

 • Input voltage

  Input voltage: 100-250V

  Werk voltage: 24V DC

 • Verbruik

  ≤ 20W

 • Alarm

  Audio en visueel

 • Doorgangsbreedte

  DR-label: 180 cm

  Hard Tag Mini: ≤ 200 cm

  Hard Tag Flat Pencil: ≤ 220 cm

  Hard Tag Rambo: ≤ 260 cm

 • Detectiehoogte

  180 cm

 • Afmeting

  1620x404x44 mm

 • Gewicht

  17 kg

 • Download hier de productbrochure

Velden met een * zijn verplicht.