Artikelbeveiliging EM

Elektro Magnetisch 200 Hz

BeSuRe Nederland is in de Benelux exclusief importeur van EM-systemen en labels en maakt deel uit van een wereldwijd netwerk. Dit netwerk werkt samen op gebied van installeren, onderhoud, kennis en informatie-uitwisseling.

Kwaliteit en service staan bij ons hoog in het vaande, zodat wij deze ook aan onze afnemers kunnen garanderen.

Wij leveren EM-labels voor alle mogelijke soorten EM-systemen, waaronder: Checkpoint METO, 3M, Sensormatic, J&P-systemen, Gateway, Certus, Dialoc en anderen.

Wij leveren onder andere aan:

Wij leveren onder ander aan:

TAGIT Premium Light - Design BeSuRe Carbon Gray folie - artikelbeveiliging

EM Systemen van BeSuRe Nederland – Uw alternatief voor uw oude METO-systemen

De nieuwe manier van artikelbeveiliging

Elektro magnetische systemen zijn bij uitstek geschikt voor het beveiligen van delicate producten. Van cosmetica en parfums tot boeken en gereedschap. De discrete artikelbeveiliging met kleine (transparante) labels draagt er zorg voor dat de presentatie en uitstraling van uw producten zo min mogelijk wordt verstoord.

  • De beveiligingsetiketten worden op (bijna) alle metaalsoorten, metaalhoudende producten en metallic verpakkingen door dit systeem gedetecteerd. Dit in tegenstelling tot andere systemen die dit niet of slechts beperkt kunnen. Hierdoor kunt u vrijwel ieder artikel beveiligen tegen winkeldiefstal.
  • De 3D detectietechnologie zorgt voor een uitstekende detectie van labels in élke positie. Ook verticaal!
  • De oude generatie EM-systemen hadden een detectiegraad van ca. 75%. Met de nieuwe technologie is deze meer dan 90%!

De prijs van BeSuRe EM-systemen is voor de meeste ondernemers een prettige verrassing. Zeker als u dit vergelijkt met andere gelijksoortige systemen. Met een correcte beveiligingsgraad (het aantal artikelen dat u beveiligd) heeft u het systeem met circa 1 jaar terugverdiend door de derving aanmerkelijk te verlagen.

Deze unieke en zeer stijlvolle antennes (detectiepoortjes) worden bij ons in de volgende modellen geleverd: