Artikelbeveiliging AM

Akoesto Magnetisch 58 KHz

BeSuRe OMNIA AM LOOP

BeSuRe Nederland importeert haar eigen AM-systemen en installeert deze zelf, of laat dit doen door een installatiebureau dat door BeSuRe Nederland zelf is opgeleid.

De systemen voldoen aan alle Europese normen en veiligheidskeurmerken.

Alvorens wij tot installatie overgaan verrichten wij altijd gratis een installatie-onderzoek. Wij onderzoeken dan samen met u hoe en op welke wijze de installatie uitgevoerd kan worden.

Media- & Advertising panels

De uitstraling van het product vinden wij ook uitermate belangrijk. Vandaar dat u bij ons uw antenne altijd kan aanpassen aan uw huisstijl. Dit kan bijvoorbeeld door het beplakken van de antennes of het beletteren daarvan. Voor de meeste systemen leveren wij daarom standaard zogenaamde media panels (advertising panels). Op deze wijze past uw artikelbeveiliging naadloos aan in uw winkelinterieur.

Akoesto Magnetische systemen

Deze systemen kenmerken zich door:

  • brede detectiedoorgangen

Afhankelijk van het soort label tot wel 360 cm

  • labels die op metaal of op metallic verpakkingen gedetecteerd worden

Wij leveren onder andere aan:

Wij leveren onder ander aan:

  • Artikelbbeveiliging - winkelbeveiliging - Omnia - Loop - Dexilon - AM - Akoesto magnetisch - Supertag - kleding - mode- leder- fashion - beveiligingslabels - beveiligingsetiketten

BeSuRe Omnia AM Loop 58 KHz

Als u discrete en bijna onzichtbare artikelbeveiliging bij de entree van uw winkel wilt, of beschikt over bijvoorbeeld een zeer kleine doorgang waar antennes alleen maar in de weg staan, kunt u overwegen de Omnia AM loop aan te schaffen.

Dit systeem bestaat uit een loop die geheel geïntegreerd wordt in een deurpost en door uw vloer loopt.

Het enig zichtbare van het systeem zijn twee kleine antennes die aan de deurpost worden bevestigd.

De detectie van het systeem is op alle hoogten uitmuntend te noemen. Uiteraard is het wel van belang dat u de juist beveiligingsetiketten of hard tags gebruikt.

Het systeem is volledig digitaal en past in iedere deurmaat zonder verdere hardware aanpassingen.

Verder beschikt het systeem over:

  • Jammer alarm (tegen elektronische devices die uw systeem manipuleren)
  • Near Tag alarm (detectie van tags die zich te dicht in de buurt van het systeem bevinden)
  • Remote Service via IP (via service- en onderhoudsovereenkomst

Het systeem is gebaseerd op een akoestisch magnetisch signaal dat wordt uitgezonden door de antennes. Een audio- en/of visueel alarmsignaal wordt door de antenne gegenereerd doordat dit AM-signaal het beveiligingslabel herkent. Op dat moment zullen de antennes (ook wel detectiepoortjes genoemd) een geluidsignaal en een lichtsignaal geven.

De standaard frequentie waarop huidige systemen werken is 58 KHz.

Deactivatie van soft tags en ontkoppelen van hard tags

Deactivatie van de papieren labels doet u met een AM-deactivator. Dit is een plaat die op of onder de toonbank wordt aangebracht en een elektronisch signaal uitzendt dat ervoor zorgt dat het label niet langer actief is.

De harde labels (hard tags) worden ontkoppeld met speciale ontkoppelaars (detachers). Deze kunnen zowel mechanisch als elektronisch zijn.

Compatibiliteit met andere AM-systemen

Het systeem is compatible met systemen en beveiligingslabels van Sensormatic,  Gateway, Resatec, Crosspoint (EAS Benelux)  en andere AM-systemen 58 KHz

Voorbeelden van enkele van onze installaties

Zie ook onze andere AM-antennesystemen