BeSuRe Classico CRYSTAL RF Antennesysteem

Nieuw….Heldere beveiliging!

Andere RF systemen in ons assortiment:

Beveiligen mag ook best mooi in uw winkelinrichting passen. Onze Crystal antenne voldoet in dat soort gevallen meestal uitstekend.In veel gevallen kunt u uitstekend. De tweekleurige LED-verlichting in de verder volledig helder plexiglas antenne misstaat in geen enkel winkelinterieur.

De BeSuRe Classico CRYSTAL een trendy antenne binnen ons assortiment RF-antennes. De antennes zijn uitgevoerd in kristalhelder plexiglas en voorzien van een standaard LED-verlichting (blauw) die in alarm van kleur veranderd naar rood. Daarnaast is de antenne nog eens wat smaller dan zijn andere Classico-broertjes maar geeft desalniettemin een uitstekende detectie.

De antennes zijn leverbaar in een Mono- en een Duo-uitvoering. Een Mono-opstelling is een zelfstandig functionerend systeem van één of meer zelfstandig opererende antennes met zowel de zender als de ontvanger in de antenne. Daarentegen functioneert de DUO-opstelling altijd uit een set van 2 antennes (of een veelvoud daarvan) waarvan één antenne de zender is en de andere de ontvanger.  De Mono-uitvoering geeft altijd de beste detectie en de breedste doorgangen tussen de antennes. Bovendien heeft elke MONO-antenne een audio en visueel alarm, terwijl bij de DUO-antennes uitsluitend de ontvanger een audio/visueel alarm geeft. 

Uiteraard adviseren wij u graag welke opstelling voor u het meest geschikt is..

Het systeem is compatible met systemen en beveiligingslabels van METO, Checkpoint Systems, Crosspoint (EAS Benelux), NEDAP en andere RF-systemen 8,2 MHz.

Specificaties
Specificaties:
Detectiemethode:Radio Frequent (RF) 8,2 Mhz
Frame:doorzichtig plexiglas
Afmetingen (lxhxb):1590 x 341 x 20 mm
Gewicht per antenne:19,5 kg.
Detectiebereik (*:(softlabel 40 x 40 mm) maximaal 180 cm
(hardlabel) maximaal 200 cm
Detectiehoogte (*:ca. 165 cm
Voeding:Input 100 – 250V
24V DC
Verbruik:20W
Audio Alarm:Mono antenne: per antenne
Dual antennes: alleen op receiver
Visueel Alarm:Mono antenne: per antenne
Dual antennes: alleen op receiver
(* detectiebereik en – hoogte is altijd afhankelijk van gebruikte beveiligingselementen en omgevingsfactoren
Accessoires:Aanrijbeveiliging
Deactivatie unit
Detachers/Ontkoppelaars
Accessoires + uitbreidingen
Downloads

Radio Frequente (RF) systemen worden tegenwoordig bijna overal in de retail ingezet.

Het systeem kenmerkt zich door een detectiebereik van 95% waarbij ook de doorgangsbreedtes tussen de antennes zeer acceptabel is. Bovendien werken deze systemen energiezuinig en kennen zij een brede toepasbaarheid voor veel branches in de detailhandel.

Bovendien zijn de RF-systemen over het algemeen zeer betaalbaar, zuinig en leveren zij een snelle Return On Investment (ROI). Meestal binnen 1 jaar!

Een effectief systeem van artikelbeveiliging voor een breed assortiment productsoorten.

Wilt u meer informatie over dit product of een offerte aanvragen?

Vul dan hier uw gegevens in

Velden met een * zijn verplicht.