TAGIT FORTUNA EM

Nieuw….Artikelbeveiliging nóg goedkoper!

Artikelbeveiliging - Winkelbeveiliging - productbeveiliging - detectiepoortjes - elektro magnetisch - beveiliging - beveiligen - Tagit

Andere EM systemen in ons assortiment:

Uw producten nagenoeg onzichtbaar beveiligen. Ook uw metalen, metaalhoudende producten en producten met een metallic verpakking. Ideaal voor drogisterij, parfumerie, bouwmarkt of tuincentrum.

BeSuRe Nederland is in Nederland exclusief distributeur van TagIT EAS Technologies
Sinds november 2016 is een nieuwe uitvoering van het 3D EM detectie systeem in het assortiment opgenomen: De TagIt EM Fortuna.

De Fortuna antennes zijn een goedkopere uitvoering van de EM Premium Light antennes. Het verschil is eigenlijk alleen de uitvoering en het gebruikte framemateriaal. Daar waar de prachtige “open” plexiglas Premium Light op bestelling in verschillende kleuren folie geleverd kan worden is de Fortuna een “dichte” antenne die uitsluitend in 3 kleuren leverbaar is: grijs, zwart of wit.

Daar waar EM-systemen in aanschaf altijd duurder waren dan RF en AM systemen, is de Fortuna is prijstechnisch nu ook een goede concurrent voor de andere detectiesystemen. De RF- en AM-etiketten hebben bovendien allemaal praktische nadelen in vergelijking met de EM-etiketten. Zo kan RF op veel materiaal niet gebruikt worden en zijn de AM labels vaak moeilijk op kleine producten aan te brengen en laten dan bovendien snel los.

Met name voor drogisterijen, parfumerieën, cosmeticawinkels, boekhandel en DHZ-winkels is de Fortuna een betere keuze dan RF en AM systemen.

Uitstekende detectie (> 90%)! Ook op producten van metaal, met een metallic verpakking of metaalhoudende producten
Detectie van beveiligde producten in rooftassen. Winkeldieven die proberen producten mee te nemen in met folie afgeschermde tassen (rooftassen) worden met onze labels op dit systeem alsnog gedetecteerd!
Uitgebreid assortiment beveiligingslabels. Waaronder onze Easy Wrap, een handig transparant etiket dat gewoon goed op ronde producten blijft zitten zonder extra plakband. Maar ook speciale drop-ins en push-ins om uw producten ook onzichtbaar te beveiligen.
De beveiligingsetiketten doen ten opzichte van etiketten van andere systemen het minste afbreuk aan de presentatie van uw product en zijn bijna onzichtbaar aan te brengen en bovendien op bestelling in verschillende kleuren of bedrukking leverbaar.

Onze systemen worden professioneel geïnstalleerd door daarvoor erkende installateurs en bovendien afgeleverd met een onderhoudscontract voor jarenlang zorgeloos functioneren van onze systemen.

Specificaties:
Detectiemethode:Elektro Magnetisch
Frame:kunsstof panel, aluminium voet
Afmetingen (lxhxb):150x 640 x 90 mm
Gewicht per antenne:21 kg.
Detectiebereik (*:soft label: 100 – 130 cm
hard label maximaal 150 cm
Detectiehoogte (*:ca. 165 cm
Voeding:Input 100 – 250V
Verbruik:31,2 kW
Audio Alarm:Master – Master antenne: per antenne
Master – Slave antenne: alleen op Master
Visueel Alarm:Master – Master antenne: per antenne
Master – Slave antenne: alleen op Master
(* detectiebereik en – hoogte is altijd afhankelijk van gebruikte beveiligingselementen en omgevingsfactoren
Accessoires:Deactivatie Unit
Detachers/ontkoppelaars

Extra Features: Detectie van beveiligde producten in rooftassen

Compatible met:

  • 3M
  • Centry
  • Certus
  • Chinese systemen
  • Dialoc
  • Gateway
  • Knogo
  • Meto / Checkpoint
  • Sensormatic

Elektro Magnetische (EM) systemen zijn om allerlei redenen voor veel retailers dé oplossing om hun artikelen te beveiligen. Het grootste voordeel is wel dat de beveiligingsetiketten zoals de bekende strips op alle mogelijke materialen kunnen worden geplakt. Dit is een uitermate groot voordeel ten opzichte van bijvoorbeeld Radio Frequente (RF) systemen die gewoonweg niet of niet goed werken met metaal, metaalhoudende producten en metallic verpakkingen.

Onze EM-systemen zijn bovendien zo gemoderniseerd dat beveiligde producten die zijn uitgerust met onze labels zelfs nog in speciale met folie beklede rooftassen worden gedetecteerd!

Wilt u meer informatie over dit product of een offerte aanvragen?

Vul dan hier uw gegevens in

Velden met een * zijn verplicht.