Camera bewaking / Camera beveiliging

Camerabeveiliging. Een uitstekende aanvulling op uw winkelbeveiliging

Camerabeveiliging is een uitstekende aanvulling op uw artikelbeveiliging maar ook een hulpmiddel ter beveiliging van uw medewerkers en bezoekers. Ook natuurlijk uitstekend te gebruiken als inbraakbeveiliging.

Camerasystemen helpen  niet alleen uw winkeldiefstal en derving te verminderen, maar kunnen voor u ook een hulpmiddel zijn om winkeldieven bij binnenkomst te herkennen. Ook kunt u met een speciale module bijvoorbeeld handelingen van kassa-personeel monitoren aan de hand van vooraf vastgelegde kassahandelingen welke een risico vormen.

Denk daarbij bijvoorbeeld aan:

  • open kassalade zonder transactie
  • refunds
  • gebruik kortingstoets

Elke handeling van kassapersoneel kan worden gemonitord door middel van de xml data van het kassasysteem en met een druk op de knop kunt u de betreffende handeling van de medewerker oproepen. Zo kunt u fraude door kassamedewerkers feilloos vastleggen.

IP OF ANALOOG?

BeSuRe Nederland levert zowel analoge (coax) als IP camera’s.

IP camera’s hebben vele voordelen ten opzichte van analoge camera’s. Ze hebben een bijna onbeperkte resolutie waardoor de beeldkwaliteit hoger is en daardoor over het algemeen minder camera’s toereikend zijn en meer in beeld kunnen brengen. Bovendien heeft u vele integratiemogelijkheden in uw huidige IT netwerk. Buiten dat u op afstand uw camera beelden live en in replay kunt bekijken op uw tablet of telefoon kunt u ook op afstand acties laten ondernemen zoals het openen van slagbomen of duren of het doorgeven van alarmmeldingen.

Camerasystemen voor binnen worden in diverse uitvoeringen geleverd:

  • dome camera’s
  • bullet camera’s
  • 360° camera’s

Daarnaast zijn er ook mogelijkheden om camerasystemen te gebruiken voor bijvoorbeeld:

HEAT MAPPING

Geeft u een weergave van waar uw klanten in uw winkel heen gaan en waar ze blijven stilstaan. Door middel van een 360° camera aan het plafond wordt de ruimte in beeld gebracht door middel van kleuren waarmee de high traffic en long stay zones worden aangegeven

KLANTTELLING / VISITOR COUNTING

Door middel van een denkbeeldige lijn die vooraf wordt geprogrammeerd worden alle passanten bi-directioneel geteld. Hierdoor krijgt u informatie waarop u uw organisatie beter kunt besturen.

   • conversies (aantal bezoekers versus kopers)
   • visitor value
   • piek- en dalmetingen
   • advies openingstijden
   • ranking van vestigingen
   • meten reclame effectiviteit

ROUTE TELLING

Dit is eigenlijk een variatie op klanttelling via de camera. Als u wilt weten hoeveel mensen een bepaalde ruimte bezoeken kan de camera op eenzelfde als de hierboven beschreven wijze het aantal passanten tellen
GEZICHTSHERKENNING / FACE DETECTION

Van winkeldieven die u al eerder eens hebt betrapt (op heterdaad of later bij het nakijken van videobeelden) kunt u het gezicht opslaan. Bij een volgende binnenkomst van deze persoon wordt een stil alarm afgegeven en kunt u actie ondernemen. Ook kunt u foto’s van personen via andere media uploaden in het systeem
Ook buiten kunt u gebruik maken van camerabeveiliging, bijvoorbeeld om te zien wie uw terrein benadert. Camerasystemen voor buiten moeten weer aan specifieke eisen voldoen in verband met invloeden van weer, temperatuur en vandalisme. Bijvoorbeeld de expeditie en het parkeerterrein zijn lokaties die u op deze wijze beter in de gaten kunt houden.

BeSuRe Nederland levert een uitgebreid assortiment camerasystemen van diverse merken. Daardoor kunnen wij voor ieder budget een geschikt camerasysteem leveren. Geïnstalleerd door professionele NCP-erkende installateurs. Wij adviseren u graag vrijblijvend over het voor u meest geschikte systeem