Nieuws & Pers

Nieuws & Pers

Wij leveren onder andere aan:

Wij leveren onder ander aan:

Mail ons

ETOS 8491 Almere vervangt METO door TAGIT Fortuna 3D EM

Systeem prachtig inpasbaar in de ETOS “Zwaan”-concepten.
Exclusieve uitvoering van de antennes.

Almere, 23 juni 2018. 

De ETOS-vestiging op de Haagbeuklaan in Almere heeft de eerste TAGIT Fortuna 3-D EM artikelbeveiliging in een exclusieve ETOS-uitvoering. Daarmee past dit systeem van detectiepoortjes perfect in de “Zwaan”-concepten van ETOS.

De eigenaar van deze ETOS-vestiging heeft heel bewust gekozen voor het Tagit 3D Premium Light systeem. Omdat daarmee álle producten eenvoudig en bijna onzichtbaar beveiligd kunnen worden en door het systeem perfect gedetecteerd worden. Ook in rooftassen.

Dit systeem biedt de voordelen van de kleine en bijna onzichtbaar aan te brengen beveiligingsetiketten die al bekend zijn van de oude METO-systemen. Echter, het biedt daarnaast ook vele voordelen ten opzichte van deze oude systemen.

  • betere detectie (3-dimensionaal)
  • minder stroomverbruik
  • geen externe elektronicaboxen die defect kunnen gaan en kostbaar zijn bij vervanging
  • detectie van beveiligde artikelen in rooftassen
  • leverbaar in diverse kleuren (standaard: wit, grijs en zwart)

Daarom zijn de TAGIT-systemen een zeer goed alternatief bij vervanging van oude METO-systemen. Andere systeemsoorten zoals Radio Frequente (RF) systemen hebben als groot nadeel dat metalen producten, en producten in metallic verpakkingen gewoonweg niet beveiligd kunnen worden. En die zijn er nogal wat in dit soort winkels, evenals in de parfumerie en drogisterij. Elektro Magnetische (EM) systemen kennen dit nadeel niet.

Omdat Checkpoint Systems geen nieuwe EM-systemen meer kan leveren, heeft BeSuRe Nederland met de TAGIT-systemen een uniek product.

TAGIT SA is een multinationaal bedrijf met het hoofdkantoor in Zwitserland en productiefaciliteiten in Tsjechië.

BeSuRe Nederland is in de Benelux exclusief distributeur van de TAGIT systemen en labels en maakt deel uit van een wereldwijd netwerk van TAGIT-partners. Dit netwerk werkt samen op gebied van installeren, onderhoud, kennis en informatie-uitwisseling.

Door deze internationale samenwerking zijn wij tevens in staat om installaties in alle landen uit te voeren waar onze partners actief zijn. Hierdoor kunnen wij ook installaties uitvoeren voor internationale retailketens.


Note voor de pers (niet voor publicatie)

Informatie: paul@besure-nl.com

BeSuRe Nederland

Ereprijspad 11

1338 RM ALMERE

Zie ook onze website voor meer info: www.besure-nl.com

Bijlagen bij dit bericht: