Nieuws & Pers

Nieuws & Pers

Wij leveren onder andere aan:

Wij leveren onder ander aan:

Mail ons

ETOS Doesburg zeer tevreden over TAGIT Fortuna 3-D EM

Ruimere doorgang voor scootmobielen door efficiëntere plaatsing systeem

Doesburg, 31 juli 2018. 

De ETOS in Doesburg zat met een tweetal problemen: 

Ten eerste deden de drie oude METO-detectiepoortjes het niet meer. Bovendien waren de oude poortjes op dusdanige wijze geplaatst in de ingang dat het lastig was voor scootmobielen om de winkel binnen te rijden.

Met de keuze van de TAGIT Fortuna 3-D EM systemen van BeSuRe Nederland kan de ETOS in Doesburg nu gewoon op de door hun gewenste wijze blijven beveiligen. Namelijk met discrete transparante strips.

Daarnaast is nog eens goed gekeken naar de meest efficiënte plaatsing van het systeem in de entree van de winkel. Daarbij bleek dat een systeem met twee (in plaats van drie) detectie-antennes het meest handig was. Het systeem detecteert namelijk ook aan de buitenzijde van het systeem. Bovendien kon door plaatsing van het systeem in een andere hoek dan voorheen een betere en een meer open doorgang gecreëerd worden dan voorheen het geval was.

Bovendien biedt dit systeem de voordelen van de kleine en bijna onzichtbaar aan te brengen beveiligingsetiketten die al bekend zijn van de oude METO-systemen. Echter, het biedt daarnaast ook vele voordelen ten opzichte van deze oude systemen.

  • betere detectie (3-dimensionaal)
  • minder stroomverbruik
  • geen externe elektronicaboxen die defect kunnen gaan en kostbaar zijn bij vervanging
  • detectie van beveiligde artikelen in rooftassen
  • leverbaar in diverse kleuren (standaard: wit, grijs en zwart)

Daarom zijn de TAGIT-systemen een zeer goed alternatief bij vervanging van oude METO-systemen. Andere systeemsoorten zoals Radio Frequente (RF) systemen hebben als groot nadeel dat metalen producten, en producten in metallic verpakkingen gewoonweg niet beveiligd kunnen worden. En die zijn er nogal wat in dit soort winkels, evenals in de parfumerie en drogisterij. Elektro Magnetische (EM) systemen kennen dit nadeel niet.

Omdat Checkpoint Systems geen nieuwe EM-systemen meer kan leveren, heeft BeSuRe Nederland met de TAGIT-systemen een uniek product.

TAGIT SA is een multinationaal bedrijf met het hoofdkantoor in Zwitserland en productiefaciliteiten in Tsjechië.

BeSuRe Nederland is in de Benelux exclusief distributeur van de TAGIT systemen en labels en maakt deel uit van een wereldwijd netwerk van TAGIT-partners. Dit netwerk werkt samen op gebied van installeren, onderhoud, kennis en informatie-uitwisseling.

Door deze internationale samenwerking zijn wij tevens in staat om installaties in alle landen uit te voeren waar onze partners actief zijn. Hierdoor kunnen wij ook installaties uitvoeren voor internationale retailketens.


Note voor de pers (niet voor publicatie)

Informatie: paul@besure-nl.com

BeSuRe Nederland

Ereprijspad 11

1338 RM ALMERE

Zie ook onze website voor meer info: www.besure-nl.com

Bijlagen bij dit bericht: