• Handleidingen, downloads & apps

Downloads, handleidingen & Apps

Op deze pagina treft u interessante downloads aan en/of verwijzingen naar handige Apps. Deze kunnen u helpen om optimaal gebruik te maken van de door u aanschafte apparatuur en/of het gebruiksgemak te verbeteren.

BeSuRe Nederland biedt u als klant en/of gebruiker van onze systemen zoveel mogelijk gebruiksgemak van onze artikelen. Om die reden kunt u ten alle tijde toegang krijgen tot de bij uw product behorende documentatie of software.

In de handleidingen (veelal door de fabriek samengesteld) treft u alle voor uw product belangrijke gebruiksinformatie aan. Voor zover mogelijk hebben wij de documentatie in het Nederlands voor u vertaald. Dit is helaas niet in alle gevallen mogelijk.

De software betreft zowel besturingssoftware als ook handige hulpprogramma’s waarmee u het gebruiksgemak van uw product kunt verbeteren.

Daarnaast zijn (in de meeste gevallen voor uw camerabeveiliging) handige betaalde en gratis apps voor Android, iPhone en Blackberry verkrijgbaar.

Wij updaten deze pagina zo vaak als mogelijk is, zodat u altijd de beschikking heeft over de meest actuele versies en informatie.
Mocht de door u gewenste informatie  hier niet tussen staan, aarzel dan niet om even contact met ons op te nemen.