Nieuw: BeSuRe EM Premium Light

Uw antenne volledig custommade in uw eigen kleur!

Almere, 6 september 2015. 

“Ik verbaas mij al enige jaren over de marktstrategie van veel leveranciers van artikelbeveiliging systemen. Sommige van deze leveranciers verklaren dat EM (Elektro Magnetische) systemen ‘uit’ zijn en proberen alle afnemers ertoe te bewegen een overstap te maken naar RF (Radio Frequent).”, aldus zegt Paul van den Berg, commercieel manager van BeSuRe Nederland. “Niets is echter minder waar. Er zijn fabrikanten die de afgelopen decennia het systeem flink hebben doorontwikkeld”.

BeSuRe Nederland is nu al weer enige tijd actief met een geheel eigen assortiment op het gebied van winkel- en artikelbeveiliging, camerabewaking en winkelbenodigdheden. Het doel is om een zo compleet mogelijke leverancier te zijn voor de retailers in Nederland van groot tot klein. Dat assortiment wordt gestaag uitgebreid.

RF-systemen zijn op zich uitstekend maar ze zijn niet goed geschikt om metalen en metaalhoudende producten te beveiligen. EM echter wél. Bovendien kan gebruik gemaakt worden van zeer kleine beveiligingsetiketten, al dan niet transparant. Het is daarom bij een uitstek geschikt systeem voor producten in een apotheek, drogisterij of parfumerie, maar ook voor bijvoorbeeld een bouwmarkt. “Persoonlijk vindt ik dit nog altijd het beste systeem voor retailers met veel cosmetica- en parfumproducten.”, zegt de manager van het innovatieve bedrijf.

Voor boekhandel en bibliotheek is dit eveneens een prima product. Voor deze doelgroep zijn de speciale Tail Tags (of Tattle tags) beschikbaar die (bijna) onzichtbaar in een boek kunnen worden aangebracht. Voor bibliotheken is het zelfs mogelijk om de beveiliging strips in geretourneerde boeken weer te reactiveren.

Met de BeSuRe Eureka, Premium én Premium Light heeft BeSuRe Nederland een drietal  antennesystemen die technologisch uitstekend zijn doorontwikkeld. Zo detecteren deze 3-D systemen ook beveiligde producten in zogenaamde ‘rooftassen’ die een serieuze bedreiging zijn voor de eerder genoemde retailers. Ook de detectiegraad is enorm verhoogd. Gelijkwaardige systemen komen niet verder dan een 75% detectiegraad. De systemen van BeSuRe presteren met meer dan 90% (!) dus duidelijk boven de maat.

Daarnaast is het nieuw op de markt gekomen 3-D Premium Light-systeem dat uit doorzichtig plexiglas bestaat volledig custommade leverbaar. Zowel de hoogte van de antenne als de kleur van de ingelegde folie is geheel af te stemmen op de wensen van de klant en aan te passen aan de huisstijl.

Ook de beveiligingsetiketten zijn in alle mogelijke soorten en maten verkrijgbaar bij BeSuRe Nederland tegen aanmerkelijk scherpe prijzen.

Van den Berg: “Met dit product winnen wij beslist het vertrouwen terug in de Elektro Magnetische artikelbeveiliging. EM is niet dood…EM heeft kleur..!  EM leeft!.”


Note voor de pers (niet voor publicatie)

Informatie: paul@besure-nl.com

BeSuRe Nederland

Ereprijspad 11

1338 RM ALMERE

Zie ook onze website voor meer info: www.besure-nl.com

Bijlagen bij dit bericht:

Tags
besure, besure nederland, pfto, Elektro Magnetisch, EM, Checkpoint Systems, METO, Gateway, Tagit, poortjes, beveiligingspoortjes, derving, dervingsbestrijding, winkeldief, winkeldiefstal, preventie, diefstalpreventie, drogisterij, apotheek, bouwmarkt, dhz, parfumerie, boekhandel, strips, transparant, barcode, dummy barcode, drop in, push in, hard tag, hardtag, rooftas, detectie, detecteren, doorgang
Velden met een * zijn verplicht.