Onze partners

Partners van BeSuRe Nederland

Om onze klanten optimaal van dienst te kunnen zijn heeft BeSuRe Nederland een aantal partners waarmee zij zaken doet.

Van onze partners verwachten wij dezelfde normen in kwaliteit en dienstverlening zoals wij die zelf ook aan onze klanten geven.

Op deze wijze kunt u ervan verzekerd zijn dat onze bedrijfsprocessen zo optimaal mogelijk verlopen.

Wij leveren onder ander aan:

ADI GLOBAL DISTRIBUTION  is wereldwijd een leidende distributeur van beveiligings- en laag-voltage producten met meer dan 200 locaties wereldwijd. Met vestigingen in Purmerend en Sliedrecht, en een centraal magazijn in Oosterhout bieden zij landelijke dekking voor distributie en ondersteuning voor haar afnemers.

Zij is onder andere distributeur van merken als:

AG NEOVO, AXIS, Bosch, Dahua, Hikvision, Kentec, Milestone, Netgear, Paxton, Samsung, W-Box, Western Digital

Alles camera-systemen die u vindt op de website van ADI GLOBAL DISTRUBUTION kunt u bij BeSuRe Nederland bestellen.

IRIDIUM LTD.  is producent van RF en AM systemen. BeSuRe Nederland is exclusief distributeur voor de BeNeLux.

De systemen onderscheiden zich door de intelligente elektronica waardoor u altijd de beste detectie heeft, zelfs in veranderende omgevingen.

Het familiebedrijf is gevestigd in Propad (Slowakije). Door de vele internationale partners kan BeSuRe Nederland ook in samenwerking met deze partners ook buiten ons eigen verzorgingsgebied installaties verzorgen.

OPEN ITALY  is producent van de volgende merken prijs- en codeertangen: Blitz, Dynamic, Jolly en Open Data. Daarnaast produceren zij een uitgebreid assortiment prijsetiketten. Deze en ook de Blitz-prijstangen en Open Data-prijstangen worden veel in de Nederlandse markt gebruikt en gewaardeerd.

BeSuRe Nederland levert in principe alle merken prijstangen en een groot assortiment prijsetiketten vaan OPEN ITALY.

Osec staat voor Otten Security en is het resultaat van inmiddels 30 jaar praktijkervaring en ondernemen in de beveiligingsbranche. Osec is leverancier van elektronische beveiligingsproducten op het gebied van Inbraak, CCTV, Toegangscontrole en Brand aan een groot aantal professionele beveiligingsinstallateurs. Op hun beurt voorzien zij hun klanten o.a. van (IP)camera’s, Netwerkvideorecorders, Inbraak- en Toegangscontrole Systemen en CCTV producten. Hiermee voorziet Osec bedrijfspanden en –terreinen maar ook woonhuizen in heel Nederland van producten die hen helpen bij het beveiligen van hun objecten en eigendommen.

Osec is voor ons partner op het gebied van camerasystemen en accessoires

Rijk Reklame zorgt ervoor dat de panelen van onze systemen naar uw wensen voorzien worden van belettering, beplakking of  van affiches zodat deze perfect passen in uw winkelinterieur en bijdragen aan de totale uitstraling van uw onderneming.

Daarnaast kunnen wij via Rijk Reklame ook uw autoreclame, reklameborden, gevelreklame, doeken en frames, banieren en vlaggen en uw glasfolie verzorgen.

Volgnummersystemen

VISEL ITALIANA is onze partner op het gebied van volgnummersystemen ook wel queue management systemen genoemd.

VISEL ITALIANA ontwikkelt en produceert sinds 1991 systemen om bezoekersstromen te managen. Het brede assortiment bereikt een markt in de meest uiteenlopende sectoren: van de voedingssector tot de grootschalige detailhandel, van de publieke tot de gezondheidssector, van de particuliere sector tot de banksector.

Zij leveren onder andere de volgende systemen: MicroPoint, EasyTurn, Turnopoint, Turnsystem, Q-Retail, MicroTouch, MicroTouch Lite, Q-System, Q-Next.

Al deze systemen zijn verkrijgbaar bij BeSuRe Nederland.