Onze partners

Partners van BeSuRe Nederland

Om onze klanten optimaal van dienst te kunnen zijn heeft BeSuRe Nederland een aantal partners waarmee zij zaken doet.

Van onze partners verwachten wij dezelfde normen in kwaliteit en dienstverlening zoals wij die zelf ook aan onze klanten geven.

Op deze wijze kunt u ervan verzekerd zijn dat onze bedrijfsprocessen zo optimaal mogelijk verlopen.

Wij leveren onder ander aan:

Mail ons

All Work B.V. Projects & Services is een landelijk opererende projects, uitzend- en detacheringbureau.

Ons team specialisten hebben samen ruim 60 jaar ervaring in de techniek en het bemiddelen van (technisch) personeel. Wij bieden u verschillende inleen mogelijkheden, zoals: uitzenden, detacheren, projectmatig werken, werving en selectie of een combinatie van al deze opties.

Een van onze managers komt graag persoonlijk bij u langs, om samen met u de wensen van het bedrijf te bespreken. Ook proeven wij alvast van de sfeer op de werkplek, om er zo voor te zorgen dat wij voor u de juiste match kunnen maken.
Tijdens het proces van de aangenomen opdrachten, houden onze managers regelmatig contact met zowel de opdrachtgever als werknemer. Ook voeren wij van All Work B.V. werkplekinspecties en bedrijfsbezoeken uit, wij doen dit om de kwaliteit te waarborgen en de veiligheid van alle betrokkenen te bevorderen.

Naast het verzorgen van flexwerkers, kunnen wij ook onze vaste personeel op uw projecten inzetten. Dit is mogelijk met of zonder gereedschappen en PBM’S.

Ons technisch personeel is inzetbaar voor bedrijven, voor de hieronder opgenoemde sectoren :
• Elektrotechniek
• Installatietechniek
• Retailtechniek
• Constructie
• Lastechniek
• Machinebouw
• Metaalbewerking
• Scheepsbouw en jachtbouw
• Werktuigbouw
• Industrie

Rijk Reklame zorgt ervoor dat de panelen van onze systemen naar uw wensen worden beletterd, beplakt of  voorzien van affiches zodat deze perfect passen in uw winkelinterieur en bijdragen aan de totale uitstraling van uw onderneming.

Daarnaast kunnen wij via Rijk Reklame ook uw autoreclame, reklameborden, gevelreklame, doeken en frames, banieren en vlaggen en uw glasfolie verzorgen.

TAGIT SA EAS SOLUTIONS  is onze partner op het gebied van Elektromagnetische systemen en supplies.

TAGIT is een global onderneming met partners over de gehele wereld. Door de in eigen huis ontwikkelde gepatenteerde 3-D detectietechnologie en grote betrokkenheid van haar medewerkers bij ontwikkeling en productie van systemen en labels heeft TAGIT zich ontwikkeld tot een unieke producent die in nauwe samenwerking met haar afnemers  oplossingen bedenkt, ontwikkelt en produceert.

BeSuRe Nederland is in de BeNeLux exclusief distributeur en installateur van TAGIT-systemen.

ADI GLOBAL DISTRIBUTION  is wereldwijd een leidende distributeur van beveiligings- en laag-voltage producten met meer dan 200 locaties wereldwijd. Met vestigingen in Purmerend en Sliedrecht, en een centraal magazijn in Oosterhout bieden zij landelijke dekking voor distributie en ondersteuning voor haar afnemers.

Zij is onder andere distributeur van merken als:

AG NEOVOKentec
AXISMilestone
BoschNetgear
CanonPaxton
DELLPentax
DymoSeagate
DahuaSamsung
DuracellSiemens
HikvisonW-Box
HoneywellWestern Digital