Artikelbeveiliging EM

Elektro Magnetisch 200 Hz

Artikelbeveiliging - winkelbeveiliging - productbeveiliging - detectiepoorjtes - beveiligingslabels - beveiligingsstickers - tagit - meto-

TAGIT FORTUNA 3D EM

TAGIT en BeSuRe Nederland

TAGIT SA is een multinationaal bedrijf met het hoofdkantoor in Zwitserland en productiefaciliteiten in Tsjechië.

BeSuRe Nederland is in de Benelux exclusief distributeur van de TAGIT systemen en labels en maakt deel uit van een wereldwijd netwerk van TAGIT-partners. Dit netwerk werkt samen op gebied van installeren, onderhoud, kennis en informatie-uitwisseling.

Door deze internationale samenwerking zijn wij tevens in staat om installaties in alle landen uit te voeren waar onze partners actief zijn. Hierdoor kunnen wij ook installaties uitvoeren voor internationale retailketens.

Wij leveren onder andere aan:

Wij leveren onder ander aan:

Mail ons

TAGIT FORTUNA 3-D EM – Antennes in uw eigen huisstijl!

De TAGIT Fortuna 3-D biedt u alle voordelen die ons moderne EM-systemen kunnen bieden. Maar bovendien kunnen wij deze antennes naar uw wensen aanpassen zodat deze perfect in uw huisstijl en interieur past!

Deze antennes zijn uitgerust met een aluminium frame met een kunsstof paneel (standaard zwart, wit of grijs). Maar uiteraard kunt u dit paneel door ons laten voorzien van plakfolie of bedrukking. Op deze wijze past deze antenne perfect in het interieur van uw winkel en de huisstijl van uw winkel of winkelketen..

Detectie in álle richtingen.

Elektro magnetische systemen zijn bij uitstek geschikt voor het beveiligen van delicate producten. Van cosmetica en parfums tot boeken en gereedschap. De discrete beveiliging met kleine (transparante) labels draagt er zorg voor dat de presentatie en uitstraling van uw producten zo min mogelijk wordt verstoord terwijl uw producten prima zijn beveiligd tegen winkeldiefstal.

  • De beveiligingsetiketten worden op (bijna) alle metaalsoorten, metaalhoudende producten en metallic verpakkingen door dit systeem gedetecteerd. Dit in tegenstelling tot andere systemen die dit niet of slechts beperkt kunnen. Hierdoor kunt u vrijwel ieder artikel beveiligen tegen winkeldiefstal.
  • De gepatenteerde 3D detectietechnologie van TAGIT zorgt voor een uitstekende detectie van labels in élke positie. Ook verticaal!
  • De oude generatie EM-systemen hadden een detectiegraad van ca. 75%. Met de nieuwe technologie van TAGIT is deze meer dan 80%!
  • Instelbaar op zowel Harmonic- (METO) als Barkhausen-mode.
  • In Barkhausen-mode worden ook beveiligde producten in “rooftassen” gedetecteerd. Ook in tassen met meerdere lagen aluminium folie. Dit is mogelijk door de lage frequentie (ca 200 Hz) waarop het systeem detecteert.

Klik op de afbeelding voor meer voordelen van 3-D Detectie

U heeft keuze uit een assortiment van meer dan 300 (!) beveiligingslabels. Een grote keuze qua formaat, kleur en uitvoering. Wilt u uw eigen bedrukking op de labels, dan is dit ook mogelijk.  Informeer naar de mogelijkheden.

De hoogte van de antennes is standaard 158 cm. De hoogte is echter tegen een meerprijs aanpasbaar aan uw wensen.

De prijs van TAGIT EM-systemen is voor de meeste ondernemers een prettige verrassing. Zeker als u dit vergelijkt met andere gelijksoortige systemen. Met een correcte beveiligingsgraad (het aantal artikelen dat u beveiligd) heeft u het systeem met circa 1 jaar terugverdiend door de derving aanmerkelijk te verlagen.

Er zijn significante verschillen tussen systemen van TAGIT en METO. Klik hier om een PDF te downloaden waarin u de voordelen van TAGIT EM-Systemen kunt vergelijken met METO EM-systemen en RF (Radio Frequente) systemen.

Voorbeelden van enkele van onze installaties

Zie ook onze andere TAGIT-antennesystemen

Artikelbeveiliging - Winkelbeveiliging - productbeveiliging - detectiepoortjes - elektro magnetisch - beveiliging - beveiligen - Tagit

TAGIT Premium Light 3-D EM

Een stijlvolle antenne van doorzichtig plexiglas, voor BeSuRe Nederland exclusief uitgevoerd met ingelegd gekleurd Carbon-design folie. Standaard in zwart of grijs. Maar ook andere kleuren zijn optioneel verkrijgbaar