Artikelbeveiliging EM

Elektro Magnetisch 200 Hz

FORTUNA 3D EM

BeSuRe Nederland is in de Benelux exclusief importeur van EM-systemen en labels en maakt deel uit van een wereldwijd netwerk. Dit netwerk werkt samen op gebied van installeren, onderhoud, kennis en informatie-uitwisseling.

Kwaliteit en service staan bij ons hoog in het vaande, zodat wij deze ook aan onze afnemers kunnen garanderen.

Wij leveren EM-labels voor alle mogelijke soorten EM-systemen, waaronder: Checkpoint METO, 3M, Sensormatic, J&P-systemen, Gateway, Certus, Dialoc en anderen.

Artikelbeveiliging - Productbeveiliging - Winkelbeveiliging - TAGIT Fortuna
Artikelbeveiliging - productbeveiliging - winkelbeveiliging - detectiepoortjes - radio frequent - RF - winkel - winkeldief - wifi - iridium - sirius - plexi

FORTUNA 3-D EM – Antennes in uw eigen huisstijl!

De FORTUNA 3-D biedt u alle voordelen die ons moderne EM-systemen kunnen bieden. Maar bovendien kunnen wij deze antennes naar uw wensen aanpassen zodat deze perfect in uw huisstijl en interieur past!

Deze antennes zijn uitgerust met een aluminium frame met een kunststof paneel (standaard zwart, wit of grijs). Maar uiteraard kunt u dit paneel door ons laten voorzien van plakfolie of bedrukking. Op deze wijze past deze antenne perfect in het interieur van uw winkel en de huisstijl van uw winkel of winkelketen..

Detectie in álle richtingen.

Elektro magnetische systemen zijn bij uitstek geschikt voor het beveiligen van delicate producten. Van cosmetica en parfums tot boeken en gereedschap. De discrete beveiliging met kleine (transparante) labels draagt er zorg voor dat de presentatie en uitstraling van uw producten zo min mogelijk wordt verstoord terwijl uw producten prima zijn beveiligd tegen winkeldiefstal.

  • De beveiligingsetiketten worden op (bijna) alle metaalsoorten, metaalhoudende producten en metallic verpakkingen door dit systeem gedetecteerd. Dit in tegenstelling tot andere systemen die dit niet of slechts beperkt kunnen. Hierdoor kunt u vrijwel ieder artikel beveiligen tegen winkeldiefstal.
  • De gepatenteerde 3D detectietechnologie zorgt voor een uitstekende detectie van labels in élke positie. Ook verticaal!
  • De oude generatie EM-systemen hadden een detectiegraad van ca. 75%. Met de nieuwe technologie is deze meer dan 80%!
  • Instelbaar op zowel Harmonic- (METO) als Barkhausen-mode.
  • In Barkhausen-mode worden ook beveiligde producten in “rooftassen” gedetecteerd. Ook in tassen met meerdere lagen aluminium folie. Dit is mogelijk door de lage frequentie (ca 200 Hz) waarop het systeem detecteert.

De prijs van BeSuRe EM-systemen is voor de meeste ondernemers een prettige verrassing. Zeker als u dit vergelijkt met andere gelijksoortige systemen. Met een correcte beveiligingsgraad (het aantal artikelen dat u beveiligd) heeft u het systeem met circa 1 jaar terugverdiend door de derving aanmerkelijk te verlagen.

Zie ook onze andere BeSuRe EM-antennesystemen

Voorbeelden van enkele van onze installaties

PREMIUM-LIGHT 3-D EM

Een stijlvolle antenne van doorzichtig plexiglas, voor BeSuRe Nederland exclusief uitgevoerd met ingelegd gekleurd Carbon-design folie. Standaard in zwart of grijs. Maar ook andere kleuren zijn optioneel verkrijgbaar

BESURE FUTURE EM

In samenwerking met diverse fabrikanten ontwikkelt BeSuRe Nederland een vernieuwd EM-systeem.

Daarbij verbeteren wij de betrouwbaarheid en verlagen wij de storingsgevoeligheid. Hierdoor krijgt u een efficiënte artikelbeveiliging met álle voordelen van EM-beveiliging.

Ook voorzien van Remote Control via WiFi.

Door de uitstekende contacten in onze industrie, ontwikkelen wij onze systemen momenteel ook een WiFi applicatie waardoor de systemen op afstand benaderbaar zijn voor technische ondersteuning.