Artikelbeveiliging EM

Elektro Magnetisch 200 Hz

PREMIUM LIGHT 3D EM

Wij leveren onder andere aan:

Wij leveren onder ander aan:

TAGIT Premium Light - Design BeSuRe Carbon Gray folie - artikelbeveiliging

Uniek Design

BeSuRe Nederland stelt hoge eisen aan de uitvoering en uitstraling van haar producten.

Artikelbeveiliging mag best mooi zijn en bijdragen aan uw winkelinterieur.

Om die reden worden speciaal voor BeSuRe Nederland de Premium Light-antennes uitgevoerd met ons eigen BeSuRe Carbon Folie.

Standaard leveren wij:

  • BeSuRe Carbon Grey / Graphite
  • BeSuRe Carbon Black
  • BeSuRe Carbon White

Andere kleuren zijn in overleg tegen meerprijs leverbaar.

Artikelbeveiliging - productbeveiliging - winkelbeveiliging - detectiepoortjes - radio frequent - RF - winkel - winkeldief - wifi - iridium - sirius - plexi

Service op afstand

De systemen zijn de enige EM-systemen op de markt die op afstand via het meegeleverde IoT/WiFi board door onze technische dienst benaderd kunnen worden.

Hierdoor kunnen wij u bij storingen over het algemeen nog dezelfde dag eventuele storingen voor u verhelpen.

Snelle service dus!

PREMIUM LIGHT 3-D EM – Antennes in uw eigen huisstijl!

De Premium Light 3-D biedt u alle voordelen die ons moderne EM-systemen kunnen bieden. Maar bovendien kunnen wij deze antennes naar uw wensen aanpassen zodat deze perfect in uw huisstijl en interieur past!

Deze antennes zijn uitgerust met een aluminium frame met een plexiglas paneel beplakt met “carbon”-folie (standaard zwart, wit of grijs). De combinatie van deze folie met het krasvrije en doorzichtige plexiglas geeft een uitermate chique uitstraling aan het systeem. Op deze wijze past deze antenne perfect in het interieur van uw winkel.

Indien gewenst kunnen wij de kleur van de folie en de hoogte van de antennes voor u aanpassen.

Artikelbeveiliging - productbeveiliging - winkelbeveiliging - detectiepoortjes - radio frequent - RF - winkel - winkeldief - wifi - iridium - sirius - plexi

Standaard geleverd met IoT/WiFi board

Hiermee kunnen onverhoopte storingen door (veranderde) omgevingsfactoren op afstand via internet en uw WiFi door ons worden verholpen. In de meeste gevallen is een bezoek van onze technische dienst niet meer nodig en is uw storing ook snel verholpen.

Infrarood - Infrared - Infra rood - Infra Red - sensor - tagitStandaard geleverd met InfraRed Optical Sensor

Hiermee kan het systeem alleen een alarm geven indien iemand het detectiesysteem passeert met een beveiligd artikel. Onnodige “valse” alarmen worden op deze wijze zoveel mogelijk voorkomen.

Detectie in álle richtingen.

Elektro magnetische systemen zijn bij uitstek geschikt voor het beveiligen van delicate producten. Van cosmetica en parfums tot boeken en gereedschap. De discrete beveiliging met kleine (transparante) labels draagt er zorg voor dat de presentatie en uitstraling van uw producten zo min mogelijk wordt verstoord.

  • De beveiligingsetiketten worden op (bijna) alle metaalsoorten, metaalhoudende producten en metallic verpakkingen door dit systeem gedetecteerd. Dit in tegenstelling tot andere systemen die dit niet of slechts beperkt kunnen. Hierdoor kunt u vrijwel ieder artikel beveiligen tegen winkeldiefstal.
  • De gepatenteerde 3D detectietechnologie zorgt voor een uitstekende detectie van labels in élke positie. Ook verticaal!
  • De oude generatie EM-systemen hadden een detectiegraad van ca. 75%. Met de nieuwe technologie is deze meer dan 80%!
  • Instelbaar op zowel Harmonic- (METO) als Barkhausen-mode.
  • In Barkhausen-mode worden ook beveiligde producten in “rooftassen” gedetecteerd. Ook in tassen met meerdere lagen aluminium folie. Dit is mogelijk door de lage frequentie (ca 200 Hz) waarop het systeem detecteert.

De prijs van BeSuRe EM-systemen is voor de meeste ondernemers een prettige verrassing. Zeker als u dit vergelijkt met andere gelijksoortige systemen. Met een correcte beveiligingsgraad (het aantal artikelen dat u beveiligd) heeft u het systeem met circa 1 jaar terugverdiend door de derving aanmerkelijk te verlagen.

Voorbeelden van enkele van onze installaties