Artikelbeveiliging EM

Elektro Magnetisch 200 Hz

Artikelbeveiliging - winkelbeveiliging - productbeveiliging - detectiepoorjtes - beveiligingslabels - beveiligingsstickers - tagit - meto-

TAGIT PREMIUM LIGHT 3D EM

TAGIT en BeSuRe Nederland

TAGIT SA is een multinationaal bedrijf met het hoofdkantoor in Zwitserland en productiefaciliteiten in Tsjechië.

BeSuRe Nederland is in de Benelux exclusief distributeur van de TAGIT systemen en labels en maakt deel uit van een wereldwijd netwerk van TAGIT-partners. Dit netwerk werkt samen op gebied van installeren, onderhoud, kennis en informatie-uitwisseling.

Door deze internationale samenwerking zijn wij tevens in staat om installaties in alle landen uit te voeren waar onze partners actief zijn. Hierdoor kunnen wij ook installaties uitvoeren voor internationale retailketens.

Wij leveren onder andere aan:

Wij leveren onder ander aan:

Mail ons

TAGIT PREMIUM LIGHT 3-D EM – Antennes in uw eigen huisstijl!

De TAGIT Premium Light 3-D biedt u alle voordelen die ons moderne EM-systeemen kan bieden. Maar bovendien kunnen wij deze antennes naar uw wensen aanpassen zodat deze perfect in uw huisstijl en interieur past!

Deze antennes zijn uitgerust met een aluminium frame met een plexiglas paneel beplakt met “carbon”-folie (standaard zwart, wit of grijs). De combinatie van deze folie met het krasvrije en doorzichtige plexiglas geeft een uitermate chique uitstraling aan het systeem. Op deze wijze past deze antenne perfect in het interieur van uw winkel.

Indien gewenst kunnen wij de kleur van de folie en de hoogte van de antennes voor u aanpassen.

Artikelbeveiliging - productbeveiliging - winkelbeveiliging - detectiepoortjes - radio frequent - RF - winkel - winkeldief - wifi - iridium - sirius - plexi

Standaard geleverd met IoT/WiFi board

Hiermee kunnen onverhoopte storingen door (veranderde) omgevingsfactoren op afstand via internet en uw WiFi door ons worden verholpen. In de meeste gevallen is een bezoek van onze technische dienst niet meer nodig en is uw storing ook snel verholpen.

Infrarood - Infrared - Infra rood - Infra Red - sensor - tagitStandaard geleverd met InfraRed Optical Sensor

Hiermee kan het systeem alleen een alarm geven indien iemand het detectiesysteem passeert met een beveiligd artikel. Onnodige “valse” alarmen worden op deze wijze zoveel mogelijk voorkomen.

Detectie in álle richtingen.

Elektro magnetische systemen zijn bij uitstek geschikt voor het beveiligen van delicate producten. Van cosmetica en parfums tot boeken en gereedschap. De discrete beveiliging met kleine (transparante) labels draagt er zorg voor dat de presentatie en uitstraling van uw producten zo min mogelijk wordt verstoord.

  • De beveiligingsetiketten worden op (bijna) alle metaalsoorten, metaalhoudende producten en metallic verpakkingen door dit systeem gedetecteerd. Dit in tegenstelling tot andere systemen die dit niet of slechts beperkt kunnen. Hierdoor kunt u vrijwel ieder artikel beveiligen tegen winkeldiefstal.
  • De gepatenteerde 3D detectietechnologie van TAGIT zorgt voor een uitstekende detectie van labels in élke positie. Ook verticaal!
  • De oude generatie EM-systemen hadden een detectiegraad van ca. 75%. Met de nieuwe technologie van TAGIT is deze meer dan 90%!
  • Instelbaar op zowel Harmonic- (METO) als Barkhausen-mode.
  • In Barkhausen-mode worden ook beveiligde producten in “rooftassen” gedetecteerd. Ook in tassen met meerdere lagen aluminium folie. Dit is mogelijk door de lage frequentie (ca 200 Hz) waarop het systeem detecteert.

Klik op de afbeelding voor meer voordelen van 3-D Detectie

U heeft keuze uit een assortiment van meer dan 300 (!) beveiligingslabels. Een grote keuze qua formaat, kleur en uitvoering. Wilt u uw eigen bedrukking op de labels, dan is dit ook mogelijk.  Informeer naar de mogelijkheden.

De hoogte van de antennes is standaard 158 cm. De hoogte is echter tegen een meerprijs aanpasbaar aan uw wensen.

De prijs van TAGIT EM-systemen is voor de meeste ondernemers een prettige verrassing. Zeker als u dit vergelijkt met andere gelijksoortige systemen. Met een correcte beveiligingsgraad (het aantal artikelen dat u beveiligd) heeft u het systeem met circa 1 jaar terugverdiend door de derving aanmerkelijk te verlagen.

Er zijn significante verschillen tussen systemen van TAGIT en METO. Klik hier om een PDF te downloaden waarin u de voordelen van TAGIT EM-Systemen kunt vergelijken met METO EM-systemen en RF (Radio Frequente) systemen.

Voorbeelden van enkele van onze installaties

Zie ook onze andere TAGIT-antennesystemen

Artikelbeveiliging - Winkelbeveiliging - productbeveiliging - detectiepoortjes - elektro magnetisch - beveiliging - beveiligen - Tagit

TAGIT FORTUNA 3D EM

De antenne is uitgevoerd met een kunststof paneel. Deze is geschikt om belettering op aan te brengen. Standaard worden deze antennes geleverd in wit, zwart of grijs. Andere kleuren zijn optioneel verkrijgbaar.